Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 677

Rosie nem akar kezelni. Nem olyan, mint a fülek ilyen módon. Nem akarja, hogy a hatalmas főnök. Persze, ő egy menedzser nő macska, de nem akarja megmondani mindenkinek, hogy mit tegyen. She doesn’t especially take pleasure in being in charge, unlike Tabs, who liked calling the shots as well as making the hard decisions.

Rosie inkább elhagyja a drámát valaki másnak, és maradjon a laborban. Ő a tudományról, nem a drámáról szól.

HIRDETÉS

Ezekre a reggeli órákra most Rosie-val sétálnak, ez egy rendkívül más élmény, mint a fülekkel. Ő, sokkal jobb szó hiányában uralta a kört. Nem csak sétált körülötte. Az aszfalt az összes módja volt.

A közösség összes többi macska megértette a lapokat, és általában az út, valamint a járdán volt, és nem csak “sétál.” Megpattant. A fülek, a kör egy gigantikus autó volt.

Rosie

Megérted Rosie-t. Panache, Csendes, de a kör körül sétál, mintha kísérletet vezetne. Tanulmányozza a növényeket, az eljárásokat a házak közötti távolságokat, nyilvántartja a könnyű szinteket, valamint a Légi magas színvonalat a folyóiratban, valamint a környezeti akusztika is, hogy idézze a pulykák, fürjek, kutyák, valamint a macskák számát. Ez meglehetősen rendkívüli.

Ez azt mondta, ő nem mindig komoly. Ugyancsak pontosan megérti, hogyan hagyja el a szőrét. Gyakran meg fog húzni egy fát, és felmászik, vagy ő fog üldözni egy mókus, úgy értem, néha szórakozik.

HIRDETÉS

És igen, néha inkább pózol. Végtére is, ő az új CFO (vezető macska tisztviselője) a fülek a macskaipar, az LLC.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *