Two Toasty twins From the Guerlain summer 2017 Collection

wearing Guerlain Terracotta sun Tonic Bronzing Powder ($53) on my cheeks and Guerlain Kiss Kiss Lipstick in Orange Peps on my lips ($37), both of them limited edition from the summer 2017 gyűjtemény.
Tudom, hogy nem hivatalosan nyáron fordul elő a következő hónapig, de mégis nem hivatalosan, nem úgy tűnik, mint nyár, amíg kapok Guerlain Bronzer-t a keverékben.

Olyan sok jó bronz van ott, de amikor hibátlan, természetes megjelenésű, régi iskola, kipróbált és igazi klasszikus nyári bronzing, Guerlain az összes gúnyos.

HIRDETÉS

Ó! – A jó bronzokról való beszélgetés, de a homokórainak új bronzjai olyan szépek, mint a Becca, és Marc Jacobs nemrégiben ez a tökéletesség a könnyű bőrön.

Guerlain Terracotta Sun Tonic Bronzing Por
Every year Guerlain releases limited edition versions of their powder bronzers, and annually I await them with bated breath. Ezen a héten megpróbáltam egyet az új nyári 2017-es gyűjteménytől, amelyet Sun Tonic Brunettesnek neveztek.

Ah … bocsásson meg, miközben az orromat a serpenyőbe smoosh. Az ideális misow-t kapok, és olyan jól illeszkedik.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Guerlain normálisan adja a bronzokat egy tiai virág illatú, de ez egy kicsit más. Még mindig erős tire virág jegyzeteket kapok, de ott van néhány jázmin is. Szeretem.

Guerlain Sun Tonic barna és narancssárga peps színminták

Nem tetszik, hogy a Sun Tonic 53 dollár, de Guerlain a bronzokat, mint senki más. Amikor természetes bronzmelegséget akarok, de nem akarok túl sok narancsot, fordulok Guerlain arany bronzához. Their bronzers also lean slightly warm, whereas the Marc Jacobs coconut one, as an example, which is also golden bronze, is color temp-wise a true neutral.

A Sun Tonic narancssárga van benne, de mérföld és kilométerre van a Oompa Loompa-Ville-től. Őrült hízelgő a meleg tónusú bőrön.

Mint Sok Guerlain Bronzers, a Sun Tonic is Matte. A por is alkalmazza és tökéletesen keveredik. Nem is tudom megmondani, hogy a bőrem megáll, és kezdődik a bronz. Ha BRONZING BUFF, legalább egyszer kell próbálnia egy Guerlain Bronzer-t. Nem hiszem, hogy csalódsz.

By the way, napsugarakat viselek narancssárga peps, ami az egyik Le Kiss Kiss rúzsok a nyári kollekcióban (van egy fényes rózsaszín le az úgynevezett rózsaszín napfelkelte).

Guerlain Kiss Kiss rúzs narancssárga peps

HIRDETÉS

Megpróbálta a csók megcsókolni a rúzsokat? Azt hiszem, fantasztikus – könnyű, krémes, hidratáló és hosszú távú is. Narancssárga Pep tart az ideális után a reggeli kávé után, egészen ebédig, így körülbelül négy óra, ami nagyon jó. 37 dollár egy cső, és egy kicsit olyan, mint a rózsaszín ízű kemény cukorka.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *