A hét körmei, Smith & Cult keserű buddhista | A gondolataid a lash szérumról?

Smith & Cult keserű buddhista
Sziasztok srácok! Ez egy OG FAVE SHade, hogy évek óta voltam és szerettem, Smith & Cult keserű buddhista. Ez egy sápadt tavaszi zöld, szürke alultudatokkal és szórakoztató alternatíva a közös pasztell menta zöldek számára, amelyek tavasszal tavasszal ugrik.

Imádom, mert ez az egyik olyan színek, amely teljesen eltérhet a fénytől függően. Bizonyos esetekben sokkal zöldebb, máskor sokkal kék!

HIRDETÉS

A közelmúltban a Smith & Cult Site-en tettem, és felfedeztem, hogy hasonló árnyalat van egy másik névvel – keserű kasmír álmodozással. Ha szereted a bonyolult halvány zöldeket, ez minden bizonnyal figyelembe kell vennie.

A gondolataid a lash szérumról?

Miért igen, nagy szempillákat adtam ehhez a pónihoz.
Megpróbáltam kitalálni, hogy miért minden olyan szempillaspirál, akit az elmúlt néhány hónapban viseltem, nagyon kiábrándító volt, és azt hiszem, megtaláltam az okot. Évek után a lash szérum használatával felrobbantani a szegélyemet, kiléptem az utolsó esik. Valóban nem volt rím vagy ok a döntésnek; Én többnyire túlságosan kimerült, hogy emlékezzen rá az ágy előtt! A napok hetekká alakultak, majd hetek hónapokká váltak, majd a következő dolog, amit tudnának, minden szempillaspirál bums engem.

Azt hiszem, a szempilláim lassan visszatértek a természetes állapotukba, ami a dolgok nagy rendszerében nem nagy ügy. de még mindig.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egyrészt, ez egy kevésbé dolog, hogy a rutinomban (igen), de másrészt, a HELLA alapvető szempilláim visszatértek. Lol.

HIRDETÉS

Mik a gondolataid a lash szérumokról? Használja őket? Ne használja őket? Ha a múltban használtad őket, és kilépsz, mi történt a szempilláival? Szeretném hallani a történetedet.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *