Boldog negyedik július!

Függetlenség napja!

Nyaralás és minden, milyen esélye van a lapoknak, amelyek ma emelnek nekem? Vagy egy szabadnap?

HIRDETÉS

Langyos? Slim Senkire? Mivel a dolgok itt voltak az utóbbi időben a smink és fellebbezési blog és fülek megosztott székhelyén, a Cat Industries LLC. Nagyon elfoglalt volt!

Először is, ez itt volt a potty képzési hét … ami olyan, mint a Shark Week csak Messier. Connor tanult a kötelek és a nagy lány mozog. Eddig jó. Mi vagyunk, és mindössze annyit kell mondanom, hogy nem éltél, amíg nem tartott egy ünnepi poop táncpártot a fürdőszobában. Próbálja ki valamikor.

Beszélgetés a potty képzésről, az Interwebz érzései a potty képzésről. Olyan sok erős vélemény van a pisilni és a poop képzésről. Ez félelmetes! Néhány peeps abszolút nem rémült, hogy tudjon mindent, amit rosszul csinálsz, és nem akarok felkelni a sh * t viharban (haha!).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Azt mondom, hogy élek és hagyom élni. Poop és hagyja, hogy van!

Továbbá – és ezért nem írtam ki nagyon tipikusan – még mindig befejeztem és dolgozzam a jelenetek mögött néhány új tervezés a Connor Claire Store-hoz.

Majdnem készen állnak. Sok oda-vissza van a design mockups megszerzéséhez, és megpróbálja megtalálni a dolgokat, hogy pontosan jobbra nézzen, így az időigényes.

De szinte, majdnem készen állnak, és nem várhatom, hogy megmutassam!

Szóval, ez az újdonság a végén. és veled mi van? Te csinálsz semmit a negyediknek ma? Mi lesz a bbq, és talán remélhetőleg, üti a medencét.

Valószínűleg nincs tűzijáték, hacsak nem vezetünk valahol a kijelzőn.

HIRDETÉS

Bármi is van, legyen biztonságos és szórakozik. hamarosan beszélünk.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *