Termék reflektorfény: A Mac fényes árnyékok a Get Blazed Collection

fedelek: Mac fényes egész árnyék a Glitz-ben, kérlek, egy kicsit Mac puha barna keverve a gyűrődésben. Ajkak: Mac Mehr, valamint örvényes matt rúzsok keveredtek együtt. Cheeks: Clinique Cupid elpirul
– Ez klasszikus. Nem trashy! ”

Emlékezhet ezekről a csillapító drágakövekről az utolsó eltemetett kincsesedésedről … vagy az utolsó Mac Holiday Collection-ről, de ha nem, vagy ha kimaradt az utolsó alkalommal, megragadja az egyiket az új MAC-ból. A csillogó, csillogó szemhéjárnyalványok fémes bázissal rendelkeznek … ami egy kicsit ijesztő lehet, ha a szikrázó smink nem a te dolgod, de a ragyogás nem megy túllépve, így sokkal megdöbbentően elegáns, szórakoztató, szórakoztató (és nem túlzottan) fagyos vagy 80-as évek).

HIRDETÉS

Yup, még nappal is.

Mit használok a Connor’s Preschoolban való önként. Én leszek “a ragyog anya”, “ha ha ha!

A technika az, hogy alkalmazza őket egy puha bolyhos kefével, valamint szeretem a Mac 217-et. A 217-es, az árnyékok úgy néznek ki, hogy puszta, valamint fényes, ellentétben a fémes, átlátszatlan, valamint nehéz.

Ugyancsak szeretnék tartani őket szorosan, valamint alacsony a fedélzeten – csak a mobil részen (a szemhéj része, amely a villog, amikor villog) -, valamint nem veszem fel őket a ráncot.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Következő, szoros vonal, valamint a szempillafarkas szempillaspirálával.

Et voilà! Egy szórakoztató, frissen néz ki, hogy nem kell túlórát dolgozni a szemedben.

Erősen megmutatta, így láthatja a fémes hátteret, a felső két színminta, valamint az alsó színminták 217-es enyhén puffasztása, így pontosan azt láthatja, hogy ezek az árnyékok hogyan nézhetnek ki, ha fényt használnak.

HIRDETÉS

Mindegyik fényes árnyék 21 dollár, és az én preferált, a P rózsaszín (rózsa-arany), de a glitz kérem (a közép-tónusos rózsaszín, amit itt használok) is szórakoztató.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *