Smink és szépség blog hétfői szavazás, vol. 456

Saw these at DSW the other day on sale for $12 after my $5 coupon! Nem kaptam meg őket abban az időben, de most azon gondolkodom, hogy visszamegyek-e, és elfogadnám őket …

Szóval … mi a hétfői szavazás?

Nos, nem pontosan szavazás. Ez inkább egy folyamatosan fejlődő (devering?), Kissé véletlenszerű kérdések listája, amelyeket minden hétfőn reggel az elmúlt kilenc (!) Évekre helyeztem az olvasóknak. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always enjoyed reading your answers in the comments, and I hope you enjoy reading mine.

1. Mit csináltál a sminkért az év első napján?

Instagram-Brothers.

Csak viccel.

HIRDETÉS

Tegnap elmentem a város korai brunchjához, így nem mentem ki mindent. A szokásos módon egy módosított változatot csináltam, a primerrel, egy homokóra van eltűnt zökkenőmentes alapítvány bot (ami olyan bomba), és mindezeket a Clinique felvilágosító porral végeztem, amelynek egy kis csillogója van, és használhatja az egész arcodon kiemelkedő.

Aztán teljesen túl bonyolult arcrutin voltam. Alkalmaztam a kjær weis krém elpirulást, majd egy kicsit töltsön fel az Ever Pro Light Fusion kiemelőre és a Mac Gingerly Sheertone elpiruljára.

A szememben a Chanel Tissé Poésie Quadot használtam, mert ott van egy arany taupe, hogy szeretem.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Then I tightlined with Chanel 88 Noir Intense, added a layer of NARS Audacious Mascara on my upper lashes (I didn’t bother with the lower lashes because I was in a hurry), and used MAC Brun Eye shadow on my brows.

Nars audous rúzsával mentem az ajkaimnak, majd befejeztem egy kis nars lágy matt teljes rejtegetővel a makadámiában a szemem alatt.

Hmm … Úgy néz ki, mint egy nagy dolog, hogy mindent leírtam, de nem tartott sokáig. Azt hiszem, körülbelül 15 percig tartott.

2. Mi az év egyik célja ebben az évben?

Igazán szeretnék elszámolhatóvá tenni a projektek befejezését. Sokan elkezdek, hogy nem fejezzem be, így támadom az öreg iskolát.

A következő nyolc hétre az egészséges enni, de ha többet harapok, mint amennyit tudok rágni, és olyan célt hozhatok, mint a hat hónap, azt hiszem, ez elsöprő lesz.

De azt hiszem, nyolc hetet tudok kezelni. A haladásom nyomon követéséhez egy havi naptárat fogok kinyomtatni, és minden nap egy kis csillag matricát helyezek el, hogy egészségesen eszem, és minden “X” csillagért, valamiért fogok jutalmazni valamit, mert Tegyünk valódi … önmotiváló magam, megvesztegetés.

3. Milyen két szemhéjfesték kefe használja a legjobban?

Használok egy bolyhos kefét, mint a Mac 217 és egy kúpos keverési ecset, mint a Mac 224.

Nem feltétlenül mindig azok a két konkrét kefék, de szeretem ezeket az alakzatot.

Szeretem a sűrű keféket, hogy pontosan helyezze a színt pontosan, ahol azt szeretném, hogy a korlátozott fedélen, és az élek elhelyezésére is.

Mindkét ecset az én go-tos.

4. A jelenlegi kedvenc YouTube-csatorna?

This is probably because I’ve been thinking about eating healthy…but I’ve been watching a lot of a channel called fit men Cook.

Ez nagyszerű! Ez a Texas nevű srác, Kevin nevű Texasban, és sok egyszerű, egészséges étkezést használ, amely könnyen megtalálható összetevőkkel. És ő egy karakter.

Plusz, receptjei általában olyan dolgok is, amelyeket El Hub szereti.

5. Melyek a legjobbak az örökkévaló termékekért?

Most, hogy gondolok róla … sok muefa terméket használok, de a kettőm az 1. lépés Bőr-equalizer primer (a sötét szürke csőben). Ezt szinte minden nap használom. És én is használom a köd és a fix beállítás spray szinte a napi.

Kávéfőző?

Tud ajánlani egy jóat? – Mert az, amit nekem banánt vezetek. Every morning it makes me swear under my breath (or, not under my breath), but it was a gift, and I feel kind of guilty about not liking it…but I can’t take it anymore.

Ez egy öt csésze fekete és decker. Először is, nem zárja le automatikusan, amikor eltávolítom a potot, miközben sört, ha elfelejtem és csak megragadom, a kávé a gépre és a számlálóra önti. Ezzel várnod kell, amíg be van zárva, de nem kellett várnom a régi. Csak abbahagyja, amikor kihúztam a potot.

És nem számít, milyen óvatos vagyok, van valami a potról … szó szerint a kávét.

Anywho …

Ma egyfajta nyaralás utolsó hurra van, és én kedves melankólia. Úgy érzi, mintha nyaralási módban voltunk az elmúlt két hónapban, mivel Halloween, nem? Egy kicsit szomorú vagyok, hogy látom az ünnepeket, de készen állok egy új kezdetre is.

Hogy vagy ma? Remélem, hogy a 2017 fantasztikus, mesés, epikus kezdetbe kerül.

A barátságos környék szépségfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Itt vannak a kérdések másolásához és beillesztéséhez …

1. Mit csináltál a sminkért az év első napján?
2. Mi azaz idei célok közül?
3. Milyen két szemhéjfesték kefe használja a legjobban?
4. A jelenlegi kedvenc YouTube-csatorna?
5. Melyek a legjobbak az örökkévaló termékekért?

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *