Homokóra környezeti megvilágítás por dupes?

Ez a közzététel nem eredetileg az eredetileg megpróbálta felfedezni a homokóra környezeti megvilágító porát, de végül néhány “glowy” típusú üzletet végeztem a porok / kiemelők, így tettem úgy dönt, hogy pontosan megnézik, hogyan néznek egymással szemben.

• Homokóra környezeti megvilágítási por Dim Light-ben – C $ 55 10 g
• flexibility pro highlight Powder in Diffused – C$4.97 for 7.5g
• Nedves n Wild “Bronzer” a Cabana-ban – C $ 5.99-et 13 g-ra
• Essence Pure Nude Highlighter az én kiemelésem – C $ 5.99 6,5 g

Az összes versenyző rendkívül megfizethető – nézzük meg pontosan, hogy összehasonlítjuk a homokóra!

Először azt hittem, hogy bizonyos kifejezéseket határozhat meg különböző szavakra, amelyeket megmagyarázok, hogy megmagyarázzam a ragyogást. Ezek a saját értelmezésem, valamint ezeknek a szavaknak a használata, valamint a megértésed más lehet. Azonban a szintkészlet, ez az, amit jelezek, amikor azt mondom:
• Sheen: egy sima, még az alacsony fényvisszaverő nagy tulajdonságokkal, valamint a magánszemély nélkül is látható
• Shimmer: Privát szétszórt ragyogás látható azonban kevés részecskeméretekben, távolról, viszonylag egyenletesnek tűnik
• Glitter: Privát szétszórt ragyog, amelyek nagyobb méretűek, valamint egyedülállóak még egy távolságra is
• Fagy: rendkívül fényvisszaverő felület egyenletes, fényes lefedettséggel; határos fémes

(Hadd értem meg a megjegyzéseket, ha ezek a definíciók rezonálnak veled …)

A kiemelő aggodalomra ad okot a homokóra környezeti megvilágító por homályos fényben. hourglass uses 6 different completes of their highlighting powders as well as arguably, dim Light is their a lot of prominent one.

Elgondolkodtam arról, hogy korosztályt kapok, és aztán polírozott, valamint befolyásolta, hogy ez az utazási méret, amikor eleget tettünk tavaly!

Ez egy sült termék, azzal jellemezve, hogy a jelző dominált alakja a porra, valamint a felszínre kisebb szerkezetű.

Megmagyaráznám a felületet fényként, anélkül, hogy bármilyen látható csillogó vagy csillogó lenne. Valójában ezt viselem, mint a por, a por, nem pedig kiemelő. Ez egy olyan fényes hatást biztosít, amely nem tesz engem, mint az ón ember. Az árnyék egy touch sötét számomra, azonban meleget ad a bőrem hangomhoz, és ha súlyosan használják. Igazán élek ebben a porban, és tartsam a táskámban az érintéshez. Olvassa el a homokóra környezeti megvilágítási kombinációjának mélyebb értékelését, amely magában foglalja ezt az árnyékot a polírozott és inspirált blogján.

So, originally I was only going to compare the flexibility pro highlight Powder in Diffused against the hourglass since I’d heard that it is a dupe. Hol hallottam erről az a személy, aki elküldte nekem!

Ez az Egyesült Királyságból származott az Egyesült Királyságból származott, a Helplesswhistdrying Rachael-től, hatalmas ajándékával!

Itt van a termék értékelése, így nem fogok olyan sokkal részletesen bejutni magam. Pontosan meg akarom mutatni, hogy hogyan hasonlítható össze a homokóra:

Diszkontálása A különbség a fedélzeten (homokóra őszibarack, míg a rugalmasság világos rózsaszín), a rugalmassági pornak sokkal több csillogó, a ragyogó felületen határol. Megpróbáltam, hogy a por körül, mint egy kicsit, és csak egy kicsit ragyogott a tetszésemért. Sokkal jobban szolgálja fel, mint az arc magas pontjainak kiemelője. Még mindig finom kiemelés, amit én inkább. Az összehasonlítási pont, a kiemelők, mint a TheBalm Mary-Lou Manizer, valamint a Becca csillogó bőrerősítő kiemelője, a fagy befejeződik, valamint a kínálat rendkívül erős kiemeli. A rugalmassági kiemelő rendkívül egészen napi kiemelés.

Ez olyan régi, a betűk lecsúszottak a fedélen
A Nedves N Wild “Bronzer” a CaBana tartalékában (teljesen nem Bronzer, ezek a hazugok) a legrégebbi ebben a felállásban, és mindig gyanítottam, hogy hasonló lehet a homokóra a befejezésében.

Azt mondanám, hogy a felület meglehetősen hasonló – egy csillogás, anélkül, hogy bármilyen látható csillogó bit vagy fagyékonyság lenne.

A nedves n vad színe sokkal inkább egy könnyű bézs, így sokkal jobban illeszkedik a könnyebb bőrhangokhoz. Ezt hordom, mint egy körülvéve por, különösen a téli hónapokban, hogy a dehidratált bőrem sokkal élesebb legyen.

The Essence Pure nude Highlighter in Be My highlight is the newest one on my comparison listing which I just recently got from Jill Jacks. This product has been the darling of the appeal neighborhood lately, and I was curious to see exactly how it compares to the Hourlgass:

A lényeg motiválta, mert, mint a homokóra, ugyanúgy sült termék. Színes bölcs, hasonló hangokkal rendelkeznek – a lényeg sokkal több arany bronz, míg a homokóra rózsaszín őszibarack.

The surface of the Essence [turned out to be] rather shimmery as well as better to a frost, along similar vein as theBalm or Becca. I do discover Essence to be a great topper for warm coloured blushes, however it may beA TAD sötét a tisztességes bőrhöz (nem is felismertem, hogy ez van egy árnyék neve: “# 10 legyen az én kiemelésem” – amennyire tudom, csak ebben az árnyékban van).

Összességében rangsorolnám ezeket a 4 porokat a Low Sheen-tól a nagy sugárig / fagytól való megfeleléshez, az alábbiak szerint: homokóra, nedves n vad, szabadság, valamint az akkori lényeg.

L-r-ig: alacsony sugárzó magas ragyog
Képes vagyok viselni mind a homokóra, mind a nedves n vadat, mint körülötte a porokat a porokkal, míg nem tudok a másik 2. referenciaként, a homokóra Olaszországban, lényegében Lengyelországban, mindkét wnw valamint a rugalmasság Kínában történik. Számomra a homokóra nem fedezte fel pontosan a mérkőzését, de azt hiszem, hogy a nedves n vad érdemes megnézni. Próbálta volna ilyen típusú típusokat? Milyen alacsony csillogó foglalkozik a porokkal, amit nekem javasolhatsz nekem?

Köszönjük, hogy a csiszolt, valamint az inspirált, Rachael a HelplessWhilstrying, valamint a Jill Jacks, hogy mindezek a kiemelők számára lehetővé tegyék! Hozzájárulásuk nélkül csak olvass egy közzétételt a nedves n vad porról.

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre a haverra (új ablakban nyílik)
144 Click a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg) 144

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tehetetlen, miközben a szárítás kedvenceivel Hatalmas Giveaway Goodies! A közzétételi iroda szállításának késedelme (azt hiszem, a Royal Mail, valamint a kanada közzététele ugyanolyan hibáztatta ezt a snafut!), Végül megkaptam a legendás díjat a Rachael tehetetlenségétől, miközben szárítás! Nem használom könnyedén az “epikus” szót, úgy értem, csak nézd meg ezt: olyan volt, mint a karácsony …
Május 5., 2016in “szépség”

A Face Fighlightersi lesz az első, aki elismeri, hogy nem vagyok szakmai a kiemelők. Alig tudtam kihasználni a kevés, hogy én vagyok, és csak a csupasz alapok. De szeretem a kiemelés fogalmát – a fényes ragyogás, a Cliché “világít”. Úgy érzem, minden …
Június 25, 2015 “szépség”

PP12: Shiseido Luminizing Satin deal with color in High Beam WhiteI’m playing catch-up with the job Pan items so that’s why I’m doing two PP12 entrances this week. Ma megnézzük a nem rendkívül jól megértett Shiseido kiemelkedő, High Beam White. Shiseido nem telefonon hívja ezt a kiemelőt önmagában, szemtelenül csoportosítja a lámpatestű szatén arcát …
Október 6, 2016 “szépség”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *