Egy csillogó zöld Pick Me Up

Voltál már valaha, egy hosszú nap vége után, csak tedd a sminket a smink tetején, amit egész nap csak a móka heckéért viseltél? Nem? Igen? Talán?

(Kérlek mondj igent.)

HIRDETÉS

Ez történt itt egy csomó dolog Revlonból!

Néha csak egy fényes zöld szemhéjfestékre kell törekedned, know? The one in the Revlon fully loaded palette is on the frostier side, so if you like a high beam gleam, you might just love it.

A csillogó beszélgetés, a szürkületes csillogó kiemelő napokig ragyog. Szeretem a fénysugarakat a finom oldalán, így nem valami, amit rendszeresen viselnék a felső arccsövemen, hanem a belső sarok kiemelésére, igen, én benne vagyok.

Nagyon szeretem a “90-es hangokból, amelyeket ebből az ajakbélésből (meztelen) és a rúzsból (csupasz egészen) kombináltam. A szokásból az ajkbélésen kevertem, de a következő alkalommal, amikor azt tervezem, hogy elhagyják, hogy nem kapják meg ezt a “90-es stílusú szupermodelli ajkát, nagyon meghatározott élekkel.

Revlon nagy rossz lash szempillaspirálot is viselek, amely sok göndör és lift, de nem egy csomó térfogat, és a Colorstay szemceruza barna.

HIRDETÉS

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

P.S. Remélem, eddig nagyszerű szerdán van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *