Szombat szörfözés, november 23, 2019

LET’S. Do. Ez.
Az esélyek, ahogy ezt ellenőrizted, felfelé vagy lefelé futok a stadion lépcsőn San Francisco-ban az Oracle Parkban. Or, I’m passed out on the ground from doing one as well many burpees.

HIRDETÉS

The Spartan race I signed up for a while back is happening today, so I’ll be getting my sweat on with my HIIT friends from the gym.

De mielőtt megtenném, tegyük meg ezt. Szombat szörfözési idő.

A DOS, valamint a bőrápolási összetevők keverése

Ha online a San Diego közelében van, az Oceanside Művészeti Múzeum jelenleg egy “apró vászon: a körmök művészete”, amely feltárja a köröm díszítés történetét 3200 b.c. (!)

Ki nézi meg a korona új szezonját a Netflix-en? Ha ugyanolyan lenyűgözi a brit királyi háztartás, mint én, akkor érdekelhetsz, hogy hallja, hogy a királynő királyi öltözködõje szerint Angela Kelly, a királynő az év minden napján saját sminket tesz, kivéve egy – a Napja rögzíti éves karácsonyi beszédét.

Van egy új pótkocsi a macskák filmjére, valamint igen … Ez még mindig teljesen furcsa.

Lesz a / körül NYC-ben a következő május és október között? Ha igen, érdemes megvizsgálni a sminkmúzeumot. The very first display is called “Pink Jungle: 1950s makeup in America” as well as will check out the history of makeup, as seen with the beauty cupboards of glam stars, including Monroe, Garbo as well as Audrey Hepburn.

A Cosmo szerint ez pontosan hogyan kell vágni a hajat anélkül, hogy teljesen felemelkedné, és mindössze annyit kell mondanom, hogy … ahol a heck volt ez a cikk, amikor 15 éves voltam, és vágtam a hajam közepén a hajam éjszaka?!

A hajról beszélve a tudósok létrehozták a DNS-azonosítás új technikáját, amely csak egyetlen szálra van szüksége.

Ez az, amit ma csinálok!

Itt van, hogy remélhessem, hogy egy darab, egy darab, Aghhhh!

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

HIRDETÉS

Olyan ideges…

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *