This One-Trick pony Broke away from Browns Today and Swapped Them for Mauve #FOTD

I have a horrible habit of only wearing browny/goldy/bronzey eyeshadow.

Én egy egy trükkös póni vagyok, amikor erre jön.

HIRDETÉS

But it’s good to break out of your routine every now and then, so I decided to try using some mauve and taupe shades, and I loved it!

Nyilvánvaló, hogy Mauve és Taupe korábban használtam, de csak elfelejtettem, milyen szépek lehetnek! Szuper boldog voltam azzal, hogy ez hogyan néz ki, úgyhogy azt hittem, dokumentálom, és megosztom az általam használt termékeket.

Nars Sheer Glow Alapítvány visszahúzódott a szívembe. Mindig ezt teszem – újra felfedezem a dolgokat, és csoda, hogy miért a földön, amit valaha is megállítottam őket! A Sheer Glow olyan hibátlan megjelenést ad a bőrre anélkül, hogy nehéz sminknek látná.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Nars Sheer Glow Monte Blanc-ban
Under my eyes, I used urban Decay naked Skin Concealer, of course, because it’s the only concealer I ever use these days. Szó szerint a legjobb rejtő, amit valaha használtam.

Biztos vagyok benne, hogy korábban sokat bámultam rá, így ma is megtartom. Könnyű, szép és lefedi, amire szükségem van, hogy türelem nélkül legyen. Használom, hogy elrejtem a szemem alatt, és kiemeljem az arccsontokat, az orrát, az állát és a homlokom közepét.

Városi bomlás meztelen bőr rejtegető könnyű semleges
Városi bomlás meztelen bőr rejtegető könnyű semleges

Mert abban a pillanatban annyira kísérteties fehér vagyok, a Bronzer egyértelműen szükség van arra, hogy ezekben a napokban halottak legyenek. Van egy csomó bronz, amit szeretek használni, de a Hoola előnye az egyik kedvenceimnek kell lennie. Szeretem, hogy matt és pigmentált, és hozzáadja a természetes színű színt a bőrre. Én por az arcomon az arcomon egy nagy bolyhos ecsettel, hogy utánozzák a tant, és én is kontúr egy kicsit vele is.

Előny HOOLA BRONZER
Előny HOOLA BRONZER
Mindannyian hallgatnak! — there is no reason that you should not own Milani Baked blush in Luminoso. Ez Uh-May-Zing. A szín tökéletes, és így van a ragyogás. Ez simán megy, és úgy néz ki, mint egy álom.

Amikor anyám kérte a blush ajánlást, ez az, amit kaptam neki. Azt hiszem, friss és tökéletesnek tűnik mindenki számára! Ehhez néztem, hogy az arcom almáján és a templomok felé fordultam, hogy minden kicsit megvilágítsanak.

Milani sült blush a Luminoso-ban
Milani sült blush a Luminoso-ban
Az utóbbi időben egy kicsit kiemelkedő őrült vagyok, mert én vagyok az egyik olyan ember, aki szereti, úgy néz ki, mintha kiemelkedő lenne. Kedvenc termékeim, hogy ezt tegyenek Becca-tól. Ma használtam Becca Champagne popot. Ez egy gyönyörű pezsgő szín (nyilvánvalóan) arany alatti. Egy ventilátor kefét használtam az arccsontok tetejére, és eléggé az arcom többi részében is.

Becca csillogó bőrerősítő a pezsgő popban
Nézd meg ezt a Glooooowww-t !!!
Like I mentioned at the start, today’s eyes were all about mauves and taupes for me, so I decided to go with my well-loved Lorac pro Palette.

A keverési ecset használva az árnyékot a Mauve nevű fedélzeten, a fedélzeten és a gyűrődésembe emeltem, és több rétegbe mentem, hogy mindent összekeverték és átlátszatlanok.

Lorac pro paletta
Balról jobbra: Mauve és Pewter
Ezután ugyanazt az ecsetet használva a fedél külső felére és a külső sarkokra helyeztem, és az alsó lashlinebe is elpusztultam. Ez az, amit tettem, és azt hiszem, hogy [kiderült, hogy] egy szuper szép szem néz ki! Nyilvánvaló, hogy a szárnyas bélést is felvettem, mert nem lenne normális nap, ha nem voltam!

Szem nézd meg a Lorac Pro palettát
Mivel a szempilla kiterjesztéseim kiesnek, a szempillaspirál újra játszottam. A bajnoki szempillaspirálom is jobban szembesült, mint a szex szempillaspirál, amelyet visszavettek. Ez csak olyan nagyszerű, hogy masszív szempillákat adjon, anélkül, hogy összeomlik.

HIRDETÉS

Because it’s sort of a shock going from eyelash extensions back to your normal lashes, I also put on some individual false lashes, so I didn’t feel quite as sad about it.

Túl jobban szembesül, mint a szex szempillaspirál
Hálás vagyok, hogy ma megpróbáltam valami újat. Visszatért a hangulatba, hogy jobban játsszon a sminkkel! Olyan hosszú, smink rut!

Kíváncsi vagyok, mi a kedvenc eyeshadow paletta? Már van egy csomó, de elkezdem érezni, hogy a viszketés valami új!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *