How to repair Your Flicks

just imagine… What if daily was Caturday, as well as your feline eye flicks were always perfect?

Nem lenne nagy?

HIRDETÉS

Néhány nap így működik. Flick lesz a csuklóm, mint TADA! – Egy tökéletes macska szempillantás.

Igazságelem, ezek a napok ritkák … A legtöbb idő, a flickok szélei elmosódottak, és sáros.

Amikor ez megtörténik, ne pánik! Ez egyszerű javítani.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Csak megragadja a jelenlegi rejtegető szeretetét, tegyen egy kicsit a kezed hátulján, és vegye fel néhányat egy kis, lapos rejtő kefével. (Oldalsó megjegyzés: Ha nincs sík rejtője, tiszta, szögletes vagy irányított szem tiszta munkák is.)

Ezután futtassa a tiszta szélét a flick alján, hogy élesítse a vonalat.

Leállíthatja ott, ha akarja, vagy folytassa. At this point I’ll usually soften the concealer a bit by carefully running a directed cotton bud along the edge. Segít, hogy valaha is enyhén lágyítsa a szélét, valamint megakadályozza a túlságosan éles, kemény vonalat (ami úgy tűnik, hogy nyilvánvalóan használtam a rejtegetőt a flick szélén).

Ha nincs irányba irányított pamut bimbója, akkor is tonna egy lapos szemhéjfestéket, amely tiszta, porral, valamint óvatosan futtassa a tiszta csúcsot a flick szélén. Még egy módszer, hogy lágyítsa a rejtegető megjelenését.

Here’s exactly how my flicks usually look before doing this technique — kinda muddy as well as undefined…

És itt van a flicks …

Egy kicsit élesebbek, de nem is élesek. Amellett, hogy valamivel sokkal jobban meghatároznak.

Csak az a módszer, amit szeretek.

Amikor ezt a trükköt csinálom, általában már a sminkkel foglalkozom, mivel a bélés szélén lévő rejtegető alkalmazása nem szakítja meg az alapítványomat, vagy a többi, amit viselek.

Now, when I do my eye makeup before applying my foundation, concealer, etc., as well as I’m not using anything under my liner that might be lifted, I’ll frequently utilize this technique to clean up the edges instead.

Végül, ha nehézségekbe ütközik a bal szemét, hogy megfeleljen a jobb oldali szögnek – például, ha egy flick mindig magasabb, mint a másik, ami az én hatalmas problémám – ez hasonlóképpen fantasztikus módszer, hogy a hátad Zseb, mivel ez egy egyszerű módszer, hogy némileg megváltoztassa a flicks szögét.

I believe it truly assists to look directly ahead into a mirror, too, while doing the correcting… It makes it easier to properly gauge the angles.

HIRDETÉS

Itt van a mesés, tökéletes flicks! * Emeli a csésze teát *

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *