Vízügyi csecsemő a képzésben

Elkezdem elveszíteni az idő nyomon követését … Nem, hogy kiváló voltam, hogy nyomon kövessem, haha! Azonban az órák egymásba keveredtek, hiszen, amikor a medencében vagy, valamint a fröccsenés, az idő lassúnak érzi magát, de ugyanakkor gyors. Ez furcsa.

Reméltem, hogy Connor szeretné a vizet. Soha nem lépett be egy medencébe vagy az óceánra az utazás előtt … Nos, elvittuk oda az óceáni strandra SF-ben, amikor kb. Hat hónapos volt, de rúgott, és rúgott, amikor a lábujjait megérintette a vizet. Hagyja, hogy hideg volt, és szürke volt. Nem olyan, mint az óceán itt.

HIRDETÉS

Van egy igazán nagy csecsemőmedence az üdülőhelyen, amely sekély a bitek, valamint a medence alja homokos. Ez egy homokos fenék, és tegnap hoztam a csecsemőt.

Úgy értem, jól lett volna, ha Connor nem volt benne, azonban nevetett, és mosolygott, valamint játszott, valamint nagyszerű idő volt.

Tegnap nagyszerű időm volt. Csak az El Hub-szal és az én testvéremmel lógtam. Elhagytuk az összes szartunkat a szállodai téren az anyukámmal, valamint apámmal, valamint aztán elmentünk a medencébe. Van egy csomó medence az ingatlanon, valamint mi mentünk az egyikhez a vízcsúszda, valamint az omg! – Ezek a fantasztikus rejtett forró kémek, amelyek jelentős vízesésekkel rendelkeznek.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Amikor a forró víz leereszkedik a sziklák fölött, valamint az alatta van, a víz eltalálja a hátadat, mint egy rossz ember shiatsu masszázs.

Mindenesetre órákig maradtunk ezen a medencében, és ezután borotválkozásokat kaptunk. Olyan volt, mint a 12 éves élet újra.

Olyan volt, mint a felnőtt élet után, bár a tengerparton tegnap este, mivel megrepedtünk egy üveg rozé …

HIRDETÉS

Valójában megfordítottuk a sapkát. Ez volt egy rendkívül elegáns, 11 dolláros Rosé. Amellett, hogy csak kalandokhoz vezetett.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *