Piros ajak redux: Mac matt ajak mousse kordonban Bleu

Mac Condon Bleu, én szíved
Officially, this MAC matte lipstick is a warm pink, however on my lips it looks red, yet the name is Cordon Bleu, like the color blue.

Csak ilyesmit kell átnevezni, ha a színek zavaróan ütköznek. ”

HIRDETÉS

Ezt a lippy tavalyi héten használtam a Charlotte Tilbury hozzászólások egyikében, nem csak pontosan mennyit vesznek részt. Ez az egyik Matte Lip Mousse rúzs a Mac Pony Park Collection, így ez korlátozott kiadás (tudom), valamint míg a bemutatott termékek nagy részét kínálják, a Cordon Bleu még mindig elérhető.

The Matte Lip Mousse lippies play on the blurry edged lip pattern that’s happening right now, so they’re designed to draw a diffused edge that feathers out ever so slightly.

Nem igazán meg kell tenned, hogy bármi elegáns legyen, hogy megkapja az ütést sem – csak alkalmazza a Doefoot közvetlenül az ajkára. Ne aggódj, nem fog utazni a természetes ajkakon kívül, így nem fogsz megjelenni, mint a véletlenszerű joker.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Cordon Bleu könnyű mousse formula áll, úgy érzi, kényelmes, és a legszebb az összes, nem szárítja ki az ajkakat. Ugyanígy ízlik, mint a szaga, mint a Mac aláírása vanília, amit szeretek. If you’re a fan of MAC Relentlessly Red Lipstick, I believe you’ll such as this color, too, since it has similar warm coral undertones.

Amikor egy improv képes a szülők udvarában lőni

A legszebb NC42 életem

Chillin ‘az apám orchideáival
Gyors frissítés

HIRDETÉS

Még mindig itt van a szüleim otthonában a keleti öbölben. Még nincs szó, hogy amikor a hatalom nagyszerű lesz az egész megyére, akkor állítólag akkor lesz ma valamikor ma … remélem, hogy ez megtörténik, de nem vagyok banki benne. Hallottam, hogy ugyancsak egy lehetőség van arra, hogy a hatalom ma este ismét kikapcsol, és így van, ha ez a helyzet, akkor itt leszek itt az ifjúsági udvarban, aki eszik persimmons, mély lélegzetet, valamint megpróbálom menni a hét végéig.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *