Találkozzon Mac divatfanatival a Mac Women Collection, valamint a Plucky Purprimes, valamint a rózsaszín

, aki egy divat fanatikus, azaz nem rendelkezik csecsemő ételeket a ruháin.
Remélem, hogy a “Mac Fashion Fanatic” minden olyan nőre vonatkozik, aki online fekete nadrágban, mivel ez olyan divatos, mint ezekben a napokban, haha!

Swatchezzzzz
Ez a Mac Női Gyűjtemény egyike, amely most számlálókon van. Ez 39,50 dollár, és ez a szórakozás! Van egy fényes vöröses rózsaszín, valamint két punchy lila, valamint a fényesek, valamint a középpontok.

HIRDETÉS

De ugyancsak hordozható árnyalatok is vannak. Vannak őszibarack, taupes, bézs, lenyűgöző ezüstös, őszibarack taupe, valamint egy puszta sötét pálma barna.

That’s absolutely Fierce, Outfitted, On the Hip Side, shop Shop Shop, fashion Fanatic as well as Wild Card on my lids, as well as the highlighter, need to have It, on my cheeks.
A vöröses rózsaszín meglepően egyszerűen használható. Amikor a tisztítókba és az őszibarackba kevered, az összes ideális jegyzetet eléri. Ez a többi árnyalatba esik, és nem kell sokat kell tennie, hogy ott legyen.

Valójában most, hogy hiszek róla, az összes árnyék ebben a kombinációban ilyenek – szépen keveredik egymásba.

Milyen bájos paletta. Azt hiszem, ez a gyűjtemény egyik találata, a rockin lázadóval együtt, valamint a Minx bajba kerül.

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. TGIF !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *