The MAC Jeremy Scott Lip X 9 Future emotions Is produced mixing

using pleased tune as well as Living in Stereo, two lipsticks from the new MAC Jeremy Scott collection, mixed together.
Komolyan, ez a csomagolás csodálatos! Az összes részlet teljesen ott van. Ez egy ajakpaletta, az emberek. Azonban teljesen úgy tűnik, mint egy keverékszalag. Látom, hogy a Bit Red Honda Civic padlóján ülök a nap folyamán. (Oldalsó megjegyzés: tele lett volna olyan dallamokkal, amelyeket a Rádióban rögzítettem a KMEL-en.)

Ez nem Mac mix szalag, kilátás. Ez a $ 25 Mac ajak x 9 jövőbeli érzelmek ajakpaletta, valamint kilenc MAC-os, nem fényes rúzs belsejében, így Matte, amplifikált, valamint a szatén világos, valamint mély árnyalatok, mint a rózsaszín, lila, narancssárga Erős útvonal. Csak egy meztelen, és bármi más, mint a bam!

HIRDETÉS

Unlike lip palettes where, when you dip a clean or a finger into the pans, they’re so soft that you unintentionally dig a fingernail into them, the lippies in this combination feel difficult as well as type of stiff. Nem pontosan csúszik, és minden bizonnyal egy kicsit szárazabbnak érzik magukat, mint a Mac-nek. Amikor viselem őket, úgy érzem, hogy szükségem van arra, hogy folyamatosan tegyem az ajakbalzalmat, mielőtt és utána is.

Ez azt mondta, ha nincs nagyon száraz ajkai, mint én, és az égés soha nem jelent problémát az Ön számára, ez egy szórakoztató paletta, különösen ha szeretsz keverni színeket. Alapvetően bármilyen típusú árnyalatokat dobhatsz együtt, valamint valami szépet termel.

Like, yesterday I was doing some experimenting, as well as I actually mixed two or three colors without any type of genuine rhyme or reason, as well as whatever looked lovely (at least I believed so).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az egyetlen dolog, nagyon szárítás.

Violetta vadonos emlékekkel keveredett
Boldog dallam keverve légzési tűzzel
A Mac webhely azt is kimondja, hogy mind a kilenc árnyalat le, de meg tudtam esni, hogy Morange állandó volt?! I dunno … részletek, schmetiils.

Akárhogy is, a kombináció nem lesz örökké, tehát ha be akarsz lépni a mixhez – hahaha! – Ne várjon sokáig.

HIRDETÉS

By the way, ez a jeremy scott srác stílusa nagyon ott van … olyan, mint egy személy fiatal a klubban a “90-es években, akik annyit mutattak, mint az ünneplés a bit húgának gondoskodásával.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *