Próbálja ki a Diorshow Pump’n’Volume szempillaspirál felemelt, Ladylike szempillák

Ne piszkáljon a szemed, Karen
Úgy értem … ez az új Dior Diorshow pump’n’volume szempillaspirál trükkös?

Igen, egy kicsit.

HIRDETÉS

A cső puha, valamint squishy, ​​mint egy igazán nagy pár flip-flop! Van egy bemélyedés a cső alján, hogy helyezze a hüvelykujját, valamint a mutatóujját. Akkor nagyszerű nyomást nyújt.

Bam! – A tiszta tonna moar szempillaspirálral a moár térfogatához.

I try not to capture as well hard, though, since when I do, the clean gets overloaded as well as I apply method as well much (and end up with smudgy mascara a few hours later).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az én pontom itt van, hogy megmondja, hogy egy kicsit ez a $ 29.50-es szempillaspirál hosszú út. Ellenőrizze a kísértést, hogy kihasználja azt a T-Rex karomot, valamint menjen a sonkát, hogy egy $$!

Tetszik a tiszta sokat. Van stubby, hegyes nubs, amelyek hasonlóak a tisztaakhoz, amelyek magukban foglalják a Chanel Le Found de Chanel-t.

Nyomja meg

Most, hogy hiszek róla … A Dior Pump’n’Volume nagyszerűen néz ki, mint a Le térfogata a szempillákra néz. Ez sűrűsödik, és hosszabbul is hasonlóképpen, csak annyira figyelemre méltó, hogy elegendő ahhoz, hogy különbséget tegyen, de nem olyan figyelemre méltó, hogy úgy néz ki, hogy úgy néz ki, hogy úgy néz ki, hogy spoja vagy olcsó Halloween smink, ya tudja?

I telefonhívom őket “Ladylike Ba-Bam szempillák”.

Úgy tetszik, hogy a Diorshow Pump’n’n’Volume sokkal több, mint a LE-kötet, amennyire a curl tart. Ez minden bizonnyal Le Volume megverte az osztályban.

Az új Diorshow pump’n’volume szempillaspirál viselése fekete szivattyúban
Ne kapj rosszul – szeretem a Le kötetet. Ez egy tűzés, de a Diorshow Pump’n’Volume sokkal jobban felemeli a gyökereket, valamint zárja le a görbét.

Csak nézd meg, ha az alsó szempilláin használod. Hogy hatalmas tiszta hajlamos arra, hogy rendetlen legyen.

HIRDETÉS

Ettől eltérő, a pump’n’volume egy A-OK velem, és felfedezheti a Sephora legjobb miau-nál.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *