Happy Thanksgiving

happy Thanksgiving, or as I jokingly like to say, “Happy Pie and stretchy pants Day.” Hálás vagyok a pekándió pite és a spandex a fekete leggings!

Minden tüskés félreértés, ma hálás vagyok neked ma. Köszönöm a társait, és mindig jobbá tette a napomat. Igazán egy ajándék, hogy ellenőrizze a barátjával, még akkor is, ha hosszú utak vannak a billentyűzeten.

HIRDETÉS

Köszönjük, hogy megosztottad az összes történetét a háziállatokról, a gyerekeiről és a nagyidaidról és az életedről. Köszönjük, hogy az a személy, akit végtelenül tudok beszélgetni az arckrémről, elpirul (minden blush), rúzs és parfüm. Köszönöm, hogy te vagy! Azt hiszem, teljesen csodálatos vagy.

Mindig van egy barátja ezen a végén. boldog hálaadást!

A barátságos környék szépségfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Hogyan tölti a nyaralást? A szomszédunk házához vezetünk, hogy ma este megünnepeljük, majd a családom holnap fog jönni, így lehet egy késő T-nap vacsora a házunkban.

P.P… És mivel nem tudok ellenállni a szépségről … még mindig fekete pénteki értékesítést vásároltál? Én hamarosan meg kell találnom a Biosszanács 30% -os kiadását, mert csak a Squalane + Omega javító krémmel készülök, és elég szeretem, hogy egy másik jarot vásároljak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *