The NARS Audacious Collection for autumn 2016, as well as Apoline, My new preferred Pink Lip

The five new NARS Audacious Lipsticks from the Audacious Collection
François, Homeboy, Megértem, hogy hektikus vagy – mi a Bora Bora-sziget eladása, valamint a világ legjobb lipglosses előállításával – így van, mintha nincs szabadidő, de nem lehetett volna Néhány perc múlva megnevezheti az öt új audasz rúzsát “Karen” -t?

Úgy értem, nem olyan, mintha arra kérem, hogy kapsz egy börtön tetoválást az én üzletemről az alkarodon. Minden, amit akarok, egy rúzs nevű Karen.

HIRDETÉS

Ez olyan sok, hogy megkérdezzük?

Az öt új Narsucius rúzs az apolin, a Mona, Kate, Stefania és Shirley, valamint Shirley
Nem vagyok az egyetlen Karen, és gyanítom, hogy egy csomónk szeretnénk nevünket a rendkívül sajátos rúzsunkon. Azt képet, hogy valóban nagyszerűen érzi magát, mint például a megállapítás, hogy tiszteletbeli tagja volt a só “n” pepa, valamint a hu divat.

Ezúttal az Apoline, Shirley, Stefania, Kate, Kate, valamint Mona, valamint a Honor, valamint az új Nars Tauda őszi gyűjtemény része, amely a NARS üzletekben, valamint a Nars weboldalán is bevezetett A Sephora szeptember 1-jén jelenik meg.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A rúzsok talán beszélnék, megkérdezném ezeket: “Miért olyan krémes, valamint átlátszatlan? Miért nem tisztázza a finom vonalakat? Miért tetszik neked annyira?

Ebből a tételből én vagyok az Apoline (a rózsaszín rózsa), valamint Stefania (a mély fukszia), mivel rózsaszín, valamint kiszámítható vagyok, haha.

But I likewise believe that Shirley (the crimson), Kate (the purple orchid) as well as Mona (the mahogany) are pretty, too.

The NARS Audacious Collection likewise includes a totally new line of potted brow creams called…the Brow Defining Creams.

Négy színben kapható, szárazabbnak érzik magukat, mint egy Mac fluidline homlokzacskó gugméma, és némileg kevésbé pigmentáltak, de ebben az esetben nem hiszem, hogy ez egy szegény dolog, mivel ha egy dollárért próbáltam volna egy dollárt Az ilyen termék ilyen, valamint véletlenül “Instagram megemelkedett” magam mellett az Oblivion, elegendő pénzem van ahhoz, hogy ezt a Bora Bora-szigetet a François-ból kaphassam.

Általában az ilyen okokból származó homloktárak eltávolítása – mivel pontosan milyen intenzív, hogy általában – azonban ezek csak pigmentáltak, hogy elegendőek legyenek ahhoz, hogy kitöltsék a ritka területeket anélkül, hogy a szemöldökét elhagynák. Az eredmények rendkívül természetesek, ami meg akarja csókolni François mindkét arcán.

23 dollár, mindegyike, valamint a Sonoran (szőke), az El Djouf (világosbarna), a tanami (auburn), valamint a dajakil (sötétbarna).

A Nars Brow definiálja a krémeket a felső és az alsó részen Sonoran, Tanami, El Djouf, valamint Danakil
Hasonlóképpen két új, sötét, pigmentált korlátlan szemceruza stylo folyékony bélés. Mindkettő fekete, mind 27 dollár, de az egyiknek van egy matt felülete, valamint a másik szatén.

Az egyetlen dolog az, hogy sokoldalúnak érezte az ötletet, és ezeknek a merev csúcsa, így a sorok remegő, egérrel, nem biztos benne vannak, és szeretem a sorokat, hogy azt mondják: “Ha követelmény Legyen, vágok egy b * tch.

Nars korlátlan szemceruza Stylo Matte és szatén

Nars audous szempillaspirál

HIRDETÉS

A begyűjtéses szempillaspirál a hosszú távú vonalból származó újrafelhasználás, valamint a szétválasztáshoz, a felemeléshez, valamint a curlhez is szeretem -, hanem, és nem foszog vagy pelyhes. Tehát ez egy nagyszerű, és ez 26 dollár.

Nars audous rúzsok
NARS Unrestricted eyeliner Stylo in Matte as well as Satin
NARS Brow Defining Creams
NARS Audacious Lipstick in Apoline
NARS Audacious Lipstick in Stefania
NARS Audacious Lipstick in Kate
NARS Audacious Lipstick in Mona
NARS Audacious Lipstick in Shirley
A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *