Vissza az iskolába: tini csomag

Tudom, hogy azt mondja, tartsa fel, ez még nem az iskolai idő, ez csak augusztus eleje. És igazad lenne. De akkor is rossz lenne. Voltál már a bevásárlóközpontban? Summer clearances galore, and Back to school merchandise are making the annual creep… and it gets me SO excited! Nem, nem vagyok eksztatikus a gyerekeknek, akik visszatérnek az iskolába – nem tudtam érdekelni kevesebb – eksztatikus vagyok az iskolai árukra.

Ez az, amit valószínűleg nem tudsz rólam, de évente kudarc nélkül vásárolok vissza az iskolai fellebbezést a gyógyszertárból. Még nem is a tervezett ügyfél ezekre a csomagokra, de nem lehetem az egyetlen nem tini korú személy, hogy ezeket a csomagokat magukért kapja meg, ugye? Én vagyok, felveszi ezt a húgom / unokatestvérem / Pal (én).

Ez a “tini csomag” ebben az évben a vásárlók drug Mart:

Beleértve:
1. GUM ORA-CLEAN fogkefe
2. Gum flossers 40ct
3. Tárcsázza a vitamin javítását a test mosás 473ml
4. GOT2B Mind Blowing Styling Spray 177ml

5. Purell Hand Sanitizer a Coconut Beach Siesta 30ml-ben (volt egy görögdinnye illat és egy vanília)
6. Dove bár szappan 2x90g gránátalma és Lemon verbena illatban
7. Alapvető tisztító arc törlőkendők 7 törlőkendők

8. Playtex Sport Combo 4CT
9. Élet márka Comfort Grip Razors 10ct
10. Gosh köröm színe 608 poros rózsa (a többi lehetőség egy halvány meztelen krém volt, a középiskolai flörtű, és egy csillogó lila árnyalatú benzin)
11. Igen az áfonyás szemfeszesítő kezeléshez 3ml

Ők is volt egy férfi tini verziója a férfias férfi dolgokkal, valamint egy fiatalabb lány verzióval (feltételezve, hogy a tini a termékek alapja). A költség 9,99 dollár, több mint 42 dollárral! Nem feliratkozom a fellebbviteli dobozokra, így azt értem, hogy ez a fellebbezési doboz verziója. Sok eksztatikus vagyok, hogy kipróbálom az alapvető arc törlőket, igen az áfonya szemkezelést, és természetesen a Gosh körömlakkot!

Megpróbálta bármelyik elemet ebben a csomagban? Eladják vissza az iskolai fellebbezési csomagokat, ahol élsz? Voltál már valaha?

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre egy PAL-ra (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Essie Delhi DanceI was in the mood for a bright fun colour considering that the weather forecast for last week called for thunderstorms and rain. Delhi dance was part of Essie’s resort collection for 2016, here are the rest of the colours from the small collection: This was a recent addition to my…
2016. augusztus 24. “szépség”

Muji vágott pamut fehér – Shiseido arc pamut Dupei meg fogja tenni ezt a hozzászólás egy “utazás felfedezés”, és tartja titokzatos, hogy a muji egy dupe, vagy nem a shiseido, de csak ki fogok jönni és elmondani you that YES, the MUJI cut Cotton in WHITE is undoubtedly a viable…
March 1, 2017In “Beauty”

Trash Stash: July 2016It’s a holiday here today. It’s just called a Civic holiday but the indicating varies depending where you live in Canada. In BC, it’s called British Columbia Day, in Alberta it’s called Heritage Day… very specifically, in the city of Toronto, it’s Simcoe Day. A Simcoe napot John …
Augusztus 1., 2016in “szépség”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *