Amit Japánba hozok (utazási smink)

Én rendkívül könnyű csomagoló, amikor a nyaralás alatt sminkre vonatkozik. Az évek során felfedeztem, hogy végül nem használom legalább a felét, amit csomagolok, amikor sok lehetőséget adok magamnak. Miközben ünnepnapokon alapvetően egy sminkkel maradok. Itt van a smink menü a következő 2 hétben:

Bázis:

• Lorac a jelenetek mögött Eyeshadow Primer

• Shiseido sheer & best foundation in O20 – I debated about which foundation to bring (the Vincent long Water Canvas was a contender) and this eventually won out because it consists of SPF, uses well, and can be used with fingers.

• Becca a szem fényesítő korrektor alatt – az üvegpohár olyan nehézkes, hogy csomagoljon velem, így egy kicsit kicsit megragadtam ezt a kis minta konténert (lásd itt)

• Shiseido természetes felületi krém rejtegető # 2 fényes közegben – én is vitatottam, hogy melyik rejtő (k) hozza. Először elváltam egy külön a szem alatt, és egy másik az általános foglalkozás, hogy elrejti. Ez egy jó az egész rejtő – nem tetszik a szem alatt, de működőképes. Sajnos azt hiszem, ez a rejtegető megszűnik.

• MAC Chromagraphic Pencil in NC15/NW20 – I compromised by bringing a concealing pencil – I such as this concealer pencil for pinpoint concealing and it’s helpful for highlighting the brow area or inner eye.

• Shiseido UV Védő Compact Foundation SPF 36 – Militant vagyok, amikor utazás közben napfénybe kerül. Sokabb leszünk sokkal több időt a szabadban, mint amennyit általában úgy teszünk, hogy az SPF-en, amikor csak lehetséges. És yup, ez a serpenyőbemutató!

• Vincent Longo Velour pressed Powder in beige #3 – this was a complimentary gwp and it’s a small 3g size which is best for bring in my handbag while I’m travelling. Még van egy tükör is.

Színes smink:

• Tarte Tartelette tease kombináció – Elmentem-e oda-vissza, hogy ezt vagy a Smashbox Trio-t választottam, amit a Boxing Hétkezelés alatt választottam, de végül ez a színkombinációk mennyiségének köszönhetően . Ha csak egy hétig megyek, elmentem volna a smashboxdal.

• Sana incredibly quick Matte liquid Eyeliner in Dark brown – I gotten this off eBay and it’s been a essential in my makeup routine. Hihetetlenül finom vonalat termel a felső lash vonalon, és a barna szín rendkívül természetes

• MUFE Aqua Eyes eyeliner pencil in 24L Taupe – my go to lower lash line pencil, it supplies just a hint of colour. A végén egy élesítőt (a rózsaszín dolgot) tartok, így soha nem vagyok élesítő nélkül.

• Shu Uemura homlok: kard a makkban – a svájci hadsereg kése a homlokát termékek! Ez az otthonok nemcsak a ceruza, hanem a Spoolie és a Sharpener is (lásd itt)

• Etude house Dr. Mascara Fixer (review here) – I can’t live without my mascara primer!

• CoverGirl Clump Crusher mascara – I like this mascara especially for travelling – it supplies good definition but finest of all, I don’t need a lash comb with this. Reklám valóság: Abszolút nem csomó a szempillaspirál.

• Bourjois bit kerek pot blush 48 Cendre de Rose Brun – ezek a blushes a legjobb az utazáshoz – kicsiek, sőt tartalmaznak egy tükröt (tegyük magukban egy tiszta, de haszontalan)

• Shiseido best Rouge in RD351 Dreamscape – a warm rosy shade that’s easy to wear (review  & swatches here). Yup, csak egy rúzsot hozok.

Tools / Misc:

• MAC 237SH Eye Shader clean and 217SH Blending clean – these clean shapes are my a lot of reached for on a daily basis.

• Concealer clean – random brand

• Anna Sui Retractable deal with clean – I carry this around all the time in my makeup bag. It’s best for dusting powder or for applying blush.

• Muji Portable lash curler – I gotten both the full size and this travel version from Muji and I really like this one. It works well and it’s incredibly compact.

• Mary Kay appeal Blotters

Listing everything out it seems like a lot, but it’s not! They all in shape into this compact Smashbox roll-up case:

And, I rationalize that if I find myself missing anything, I can always go shopping for makeup! What type of a packer are you – do you bring 3 palettes and 10 lipsticks for a one week vacation?

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre egy PAL-ra (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Road Trip Skincare és Smink Bagstarting Ez a péntek, én leszek egy közúti utazás! We’ll be heading to northern parts of our province, also understood as “cottage country” (don’t let the word “cottage” deceive you, they have multi-million dollar houses that are had by Hollywood celebs), and then heading to Ottawa. Leginkább …
Július 6, 2015 “szépség”

Travel makeup and Skincare: CruisingI’m going on a Mediterranean cruiseEzen a héten jön, és 10 napig eltűntünk. : D Hihetetlenül ki akarom csomagolni erre az utazásra, tekintettel arra, hogy meglehetősen alkalmi lesz, és figyelembe véve, hogy meleg helyekre megyünk, nem várom, hogy sok sminket viseljen. És én csak …
Szeptember 14, 2016 “szépség”

Hudson öböl szépsége: Becca, Burberry & Vincent Longoi Nem is kell leírni magam. Sminket kaptam. Rengeteg. Az amerikai egyenértéke Macy lenne. Ez hozza az összes alapvető kozmetikai márkákat, amelyek általában megtalálhatók az áruházakban: Clinique, Clarins, Shiseido, Lancome, …
Január 27, 2016 “szépség”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *