Intensify Your Highlights With This very easy suggestion

Oh, hi glow!
Glisten fel!

Oké, csillogsz?

HIRDETÉS

Jó. Mert ha tudnám, megnyitnám az összes kiemelőt a világon a fejem felett, és csak öntsen téged, lol! Csak annyit akarok, hogy csillog, és egész nap megtenném.

Azt mondani, hogy egy kicsit kiemelkedő cray-cray vagyok abban a pillanatban, hogy egy kicsit alulbecsülés, és néhány különböző technikával játszottam, mint ez, amit a közelmúltban tanultam egy sminkes madárbányából, a Candace Candace-nek . (Szia, Candace! Ha van ideje, nézze meg a YouTube-csatornáját.)

Ez a trükk könnyű, de teljesen fokozza a csillogó hatást olyan módon, amely nem hagyja el a bőrt.

Mindössze annyit kell tennie, hogy egy üveg Mac Fix + és egy szintetikus szálas arckefe – szintetikus, mert nedvesíti, és a szintetikus szálak jellemzően nem olyan abszorbensek, mint a kefék, mint a természetes rostok, amelyek ebben az esetben jó. Szeretem az igazi technikákat kontúr kefével, mert ez kúpos és szépen ül az arcomon.

Balról, ez a Mac fix + levendula, valódi technikák kontúrkefe, fix + yuzu, fix + kókusz és fix + rose
Csak tedd az arcodat, csináld a szemét, az arcát, az ajkát, és bármi mást tervez, és miután alkalmazta az arcpor termékeit, beleértve a kiemelőt is – számomra ez jellemzően bronz, blush és kiemelő – köd az ecsettel Egy pár spritzes a Mac Fix +. Ezután vegye le ezt az ecsetet, és könnyedén érintse meg a nedves kefe fejét a felső arcbónák tetejére.

HIRDETÉS

Ez az. Voálá. Amikor a javítás + szárad, puha, csillogó fényű és sokkal izzóbb kiemeléssel marad.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *