“I’m good at This Stuff”

Yes, this is a bootylicious unicorn flying through the night sky with hearts coming out of its butt.

És igen, úgy néz ki, mintha megkapta volna a szivárvány tetoválást egy kedvezményes tetováló helyen … és a tetováló művész részeg volt.

HIRDETÉS

Itt van a legújabb műalkotásom! Tegnap este egy igazán szórakoztató festményeseményen tegnap este tegnap este tegnap este csináltam.

Úgynevezett festék nite, és mindig különböző éttermekben tartják. Ön regisztrálsz online, és azt hiszem, Marisolnak volt egy csoportja, ahol mindketten 49 dollár volt.

Alapvetően ez egy festményosztály élelmiszer és vörösbor, és egy csomó ember egy étteremben. Mindenki elindul egy üres vászonnal, így nem festék számok. Használja az előre kiválasztott festményt, bár, amit felvesz, amikor feliratkozik, mint a sablon.

Van egy művészeti tanár, aki átmegy a how-tos-on keresztül, de teljesen szabadon értelmezheti a festményét.

A tervezési sablonom is egy repülő egyszarvú volt … Nem tudom, miért hívom meg neki egy ő, de kezdetben volt csillagok elhagyták a fenekét, és a script azt mondta: “Higgy magadban”, de úgy döntöttem, hogy menjek gazember és saját dolgom.

A csillagok nem működtek nekem.

Megemlítettem, hogy vásárolhat ételt és bort? – Szóval meg tudod kapni az ivásodat, miközben fested? A festék nem büdös, ezért nem zavarja az ivási és étkezési tapasztalatait.

HIRDETÉS

Nagyon szórakoztató volt, és teljesen megteszem!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *