Szombat szörfözés, július 4, 2020!

Helló barát! Jó reggelt és boldog függetlenség napja neked! Major jó hangok küldése biztonságos, csodálatos hétvégére. The fam and I are about to head off grid for a brief camping trip, and by “off the grid,” I mean that we’re going car camping to clear Lake about two hours north, and just south of Mendocino Forest. Ez csak néhányunk lesz, maszkok is, természetesen is. Szórakoztató tény: 2,5 millió éves, tiszta tó a legrégebbi tó Észak-Amerikában.

HIRDETÉS

Bármit is csinálsz ezen a hétvégén, kérjük, maradjon biztonságban, különösen, ha az úton leszel. Egy nővér barátja egyszer azt mondta nekem, hogy a betegek szerves transzplantációira és szeretteikre és gondozóira váró betegei nem tudtak segíteni, de gondolkodhattak a júliusi hétvégétől a halálos autóbalesetek számának köszönhetően. Ez az élet. Tehát kérjük, legyen óvatos.

HIRDETÉS

A férfiak sminkje a CVS gyógyszertárakban a Stryx, a sminkvonal (A.k.a. “Férfi Grooming” bevezetésével foglalkozik, különösen a dudes számára.

Egy nagyon fantasztikus smink tükör az összes tech számára.

Sandy Linter egy 72 éves híresség-sminkes, és ezek a kedvenc alapjai és rejtei.

Iskolába kerül az Bobbi Brown.

Not that many people are traveling by airplane at the moment, but when that time comes, here are all the travel-friendly makeup bags you’ll want to have with you.

Meghan Markle esküvői napi sminkművész csatlakozik a tatcha csapathoz.

What five dermatologists do to keep their skin in tip top shape during quarantine.

Ki akar egy parfümöt, amely szaga van? tér? (Válaszom: én!)

This long lost perfume bottle was recently unearthed during a shipwreck excavation.

Úgy érzem, láttam.

Nem megyek erre.

Gyönyörű vagy.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *