Kapjon pimcsy ezekkel a nehéz cukorkákkal Cheeky árnyalatok

Nehéz Candy Cheeky Tinták Geisha, Surfer Babe és Istennő
Bármi, a “Cheeky” kifejezés, különösen nosztalgikus a fellebbezés szeretője, feltéve, hogy a blogom nevét, az arccséket, amelyet több évig ápoltam, mielőtt “nyugdíjba vonul.” Tehát, persze, amikor hallottam, hogy a nehéz cukorkát megjelent egy arcvert 2016 tavaszán, az úgynevezett pimasz árnyalatok, én mind a fül.

Hard candy was the awesome woman makeup brand that I couldn’t get sufficient of as a tween, as well as it’s been fun to enjoy the brand’s style progress over time.

HIRDETÉS

Figyelembe vekem magam, hogy kezeljem magam a körömlakkokkal a babysitting pénzével (nem fogom elmondani, mikor … mert ősi érzés vagyok), valamint szeretettel gyűjti a gyűrűket, amelyek a polírozókhoz jöttek egy koordinált színárnyalat.

Hard Candy’s Cheeky Tints are part of the “new wave” of high high quality makeup that’s fun, however doesn’t break the bank. These tints are offered in six shades and, at only $6 each, you can absolutely treat yourself to a fair few of them without dipping into your spring break fund.

Mindketten tiszta, mind az ujjaimmal, mind az ujjaimmal, mind az ujjaimmal, mind pedig a tiszta alkalmazás szépnek tűnt, azt értem, hogy olyanok, mint az ujj festés a felnőtteknek, valamint az Isten által adott applikátorok kedvéért.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy a termék gyorsan lehessen száradni, valamint egy splotch minden arcán, ami sötétebb, mint a többi (folyadék elpirul, valamint folt, hölgyek; mindannyian ott voltunk) Termék a kezemre, mielőtt kiválasztaná a színt az ujjával, valamint az arcomba keverve. Felismertem, hogy az összes árnyalattal ez a legszebb dolgozik a pigment kezeléséhez.

Geisha viselése (sok) az arcom almáján, az istennő fölött, mint egy finom bronzer
Hard Candy’s Cheeky Tints are water based with a thick gel formula that’s simple to control, both when squeezing the product out of the tube as well as applying. The consistency is exceptionally simple to blend as well as lasts (I youngster you not) all day.

Én kedveltem az istennő az alapítvány alatt, hogy bemelegítse az általános megjelenést, vagy az alapítvány tetején egy tartós bronzért, amely segít, hogy egy kicsit kevesebbet nézzen ki, mint a “Északi-sarkvidéki tundrában”.

HIRDETÉS

De Geisha késő volt a későn. Ez egy kivételesen természetes öblítés, amely egy kis előnyök hagyományos bensztint emlékeztet. Ez a legjobb, és olyan természetes tavasszal.

Gélszerkezet a nehéz cukorka arcú árnyalatok

Kemény cukorka arcú árnyalatok (balról jobbra): Surfer Babe, Istennő, valamint Geisha
Ne feledje, hogy pontosan hogyan rámutattam, hogy ezek egyszerűek a csomagolásból (más szavakkal, nem sokáig megragadod)? Azt hiszem, hogy csak a legjobb rész. 6 dollárért nehéz cukorka nem skimp, és biztosítja, hogy egy 0,67 uncia. provided that these capture out of a tube, the packaging is exceptionally hygienic, indicating that these Cheeky Tints are bound to go a long method as well as last rather some time! (Most elérhető a Walmartban.)

Oh, considering that we’re on the subject of blushes, what’s your preferred liquid blush formula of all time?

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *