The Kevyn Aucoin Neo Trio palette

Fresh, simple and easy cheek color and dimension from the Kevyn Aucoin Neo Trio Palette
Van valami a mágnesekről, az emberről. Szeretem azokat a dolgokat, amelyek összeomlanak, mint a ráncos bájos botok, és ezek a Kevyn Aucoin porok a $ 58 Limited Edition Neo Trio palettán a számlálókon.

Összehangolhatod őket, és elviszi őket, mint a puzzle darab, ami teljesen az én dolgom (El Hub nem rejtvények, ami őrült számomra)!

HIRDETÉS

A Neo Trio palettán lévő három edény mindegyike 0,25 uncia termék; A KA állandó serpenyője 0,75 uncia, így jó mennyiségű terméket kapsz.
Capri, Ibiza és a por beállítása

The Trio comes with a trio of popular travel-sized face powder products from Kevyn Aucoin’s permanent line. There’s also a magnet inside each of the packages, so you can click them together and pull them apart, which is much more amusing than you think it would be.

Mindegyik por bizonyos fokú ombre akcióval történik. Van egy kiemelő, aki halvány rózsaszín pezsgőt ér el, hogy világos ibolya; egy áttetsző arca beállító por, amely egy mattból egy fényes kivitelből származik; és egy kiemelő, blush és bronzer trió egy csodálatos rózsaszínű barna.

Megpróbáltam korábban a Neo Face beállítóporral, és nem vagyok őrült róla (ez jobb a sápadt bőr hangon, de ez egy TAD túl Chalky és fényes a bőrömért), így át fogom adni Egy barát, de Ibiza, a rózsaszín-lila kiemelő, és Capri, a csodálatos rózsaszín kiemelő / Bronzer / Blush Combo, ahol a mágia ebben a sorozatban történik.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mindketten nagyon szépen kell játszaniuk sok bőrt tónusokkal (Yup, meleg és hűvös!) És komolyan, srácok, amikor együtt viselek őket, nem nézek közel 40-re, mint 40-es, mint általában minden nap.

Természetesen külön is viselheti őket … de amikor Capri-t viselek az arcomon és az ibiza az arcomon, a bőrem frissen néz ki, fényesnek tűnik, és úgy néz ki, polírozott, de nem, mint túlzottan. Ha szeretnél kinézni, mintha sminket viselsz az arcán, de nem akarsz mindent, “Hé, ember! Nézd meg, hogy ez a cucc, amit felhalmoztam, “ez az ideális kombináció az ilyen típusú megjelenéshez.

Capri, Ibiza, Matte, hogy ragyogjon
Ha Nars rajongó vagy, azt hiszem, tényleg ásni fogja ezt a készletet. A porok nagyon hasonlítanak, mint a nars bronzerek, elpirulok és kiemelők.

Először egy kicsit por alakúak lesznek … de ha egyszer dolgoznak a bőrön, természetesen bronzos arcát teremtenek.

Az arcpor egy mellszobor van számomra, de azt hiszem, ez a készlet még mindig megéri az Ibiza és a Capri számára, mert mindegyik teljes méretű verziói 58 dollárosak. Nézd meg legközelebb a Sephorában.

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. Örülök kedden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *