Chanel Horizon Line Le Vernis Longwear Nail Color, elérhető most az új utazási naplóban Collection

$ 28 Chanel Horizon Line Le Vernis Longware köröm színe, elérhető most az új Chanel Travel Diary Fall Collection
Születettem a Fülöp-szigeteken, de én voltam Cali lány, mert egy éves korú lasszán voltam. in that time, I’ve traveled all across this state from top to bottom, from the mountains to the valleys and up and down the coast (This is starting to sound a little like a folk song, isn’t it?).

Anyway, when you spend a lot of time in a place, certain colors start to remind you of it, which is what Chanel horizon Line Le Vernis does for me. Istenem! It’s the exact same grayish green you see all over the beaches from the central coast/Big Sur up to the Oregon border.

HIRDETÉS

Chanel Horizon vonal
Látom a zöld algák- és hínárfödte sziklákban, a vízben, a növényekben (különösen azokat a zamatokat, amelyek fednek, mint minden más homokdűne). Ez mindenhol! és ez a helyszín.

A Horizon Line a Chanel Travel Diary Fall Collection, amely a legjobb Meow-nál, és a Canel HQ-nél a Canel HQ-nál, mondd el, hogy egy útjáró inspirálta, hogy Chanel Creative rendező Lucia Pica vette Los Angeles-ből Big Sur. Mint egy sellő az óceánból, a horizont vonal emelkedett az utazásból.

És örülök, hogy tettem, mert van egy dolog a zöldes szürke, ember! (Hello, Essie Charm Nap és Smith & Cult keserű buddhista.)

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Chanel Horizon Line, essie Charm Nap és Smith & Cult keserű buddhista

Én vagyok az ujjak és lábujjak zamatos szürkés zöldjeinek. Olyan, mint az ökgy, de nem idegesek … Nem tudom, hogy van-e értelme, lol! Remélem, ez megtörténik.

Szeretem a Chanel Le Vernis képletet!

Oh, yeah, and then you get the terrific Chanel Le Vernis formula, which, oh, my gosh, is even better than it was before Chanel converted it into a gel formula this past year.

Elég gyorsan szárad, egy (teljesen szárazon egy órán belül, amíg lezárja egy gél felső réteggel), és tart, túl is tart. Még mindig tesztelem a horizontot a kopáshoz, de a harmadik napon vagyok, és nem láttam egyetlen chipet. A másik LE Vernis árnyalatok alapján, amit nemrég viseltem, azt várom, hogy legalább hat vagy hét teljes napot kapjak, mielőtt elkezdenek szétesni.

Tehát nagyon stabil, köszönöm a jóságot, mert ez a 28 $ egy üveg.

Sok további véleményem van a Chanel Fall Collection hamarosan, és ez nem csak a Kaliforniai Vibe-ről szól, melyet kb. Van néhány gyönyörű zöld, blues és –
A mindenit! – A Peppy Poppy Red Rúzs, ami engem szeretnél a nappaliban.

HIRDETÉS

Vannak olyan szép, hordozható megjelenés is, amelyek ezeken a videókon vannak a Chanel honlapján, ha érdekel. Színesek, de még mindig elég hordozhatóak ahhoz, hogy rendszeres emberek legyenek, mint te és én.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *