Tricsreds: Revlon ColorStay csupasz csontok

Ezt felvette, míg Revlon kiemelte a Colorstay Longware Nail zománcot, és helyettesíti őket a Colorstay Gel Envy verzióval. Még meg kell próbálnom a gél irigységet, de a palackok közel azonosnak tűnnek, és gyanítom, hogy az “új” polírozók nem igazán különböznek.

A 300 csupasz csontok kissé sárga / zöld (khaki?) Tinged tan krém árnyalatú. Ez egy kicsit csúnya a palackban, de mi volt, hogy szokatlan, de még mindig semleges (olvasható: megfelelő) árnyék. 3 dollárért gondoltam, miért nem.

Két réteg látható, Poshe Top Coat. Világosabb színű, mint a palackban. Bizonyos lámpákban a zöld árnyalat egyáltalán nem látható. The formula applied fairly well – first coat yielded some bald spots but a second coat resolved it.

A szélesebb ecset jó – nem túl széles, hogy túl széles a pinkie-nek. If you look closely at the brush base, it’s actually 2 smaller grouping of bristles, like 2 regular polish brushes side by side.

A lengyel hihetetlen tartózkodási hatalommal rendelkezik – ezt a teljes 7 napig viseltem a szokásos alapkabátommal (orly bonder) és a felső réteggel (Poshe). Nem volt vágásom – és csak nézd meg, hogy milyen kis csúcsot viselek, amit tapasztaltam:

Save for the nail growth at the base and dulled finish, it would still be wearable for several more days (the polish claims to wear up to 11 days). Ez az én nem domináns kezem, de valójában kevesebbet viselek a jobb kezemben, így megmutatom a legrosszabbat a kettő közül.

Előnyök:
• Nem csíkos, önszintező képlet
• egyedi semleges színű
• A széles kefe gyorsan alkalmazza a körömlakkot
• Longwearing Formula

Hátrányok:
• Már nem áll rendelkezésre könnyen, bár még mindig látom, hogy a DrugStore.com és az Amazon.com-on online a vámkezelésen szerepel
• A zöld árnyalott segély nem alkalmas minden bőrszínre, különösen a hűtő bőrkövekre

Megpróbálta a régi Revlon Colorstay-t vagy az új Revlon Colorstay gél irigységeket?

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson erre e-mailre e-mailben (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

5 pastel nail polishesIn keeping with the Easter and spring theme, I thought I’d showcase 5 pastel nail polishes from my stash: Thumb to pinky: Essie Pink-a-Boo, Revlon Apricot Pastry, Illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus, Essence Egy szép titok. Essie Pink-a-Boo #793 which is described as “a sheer pink with glittery sparkle” on Essie’s…
Április 6, 2015 “szépség”

TEEEZ Körömlakk olvasztott Copperthis szokatlan számomra, ez a lengyel a legújabb a gyűjteményemben, és úgy döntöttem, hogy szinte azonnal viselem. usually polishes languish in my untrieds pile for months and months… but this is just so different and beautiful in its bottle that I had to get it on…
Május 15, 2016 “szépség”

Opi megy a Lava Flowi’ve megkérdőjelezte magam, hogy elkötelezzem magam egy körömlakk hozzászólás hetente, hiszen annyi szakirodalmat kaptam a stash-ben! A körömlakkot hetente megváltoztatom, de nem mindig fegyelmezett vagyok ahhoz, hogy fotókat készítsen a manikűrről. Remélem, hogy megváltoztatom! Ezen a héten …
2016. július 20. “szépség”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *